Bursa’da Güç Uyanıyor | 17 Haziran 2017

Asi Lejyonu Türkiye, Güç’e denge getirmek için bu kez Bursa’daydı!

Bursa Alt Kültür Ailesi (B.ALT.A.)’nın organize ettiği ve Bursa-Nilüfer Belediyesi’nin sponsor olduğu, bizlerin de YıldızSavaşları.Com çatısı altında 501. Lejyon Türkiye ile birlikte konuk olarak davet edildiğimiz “Bursa’da Güç Uyanıyor” etkinliği için, şehirdeki hem standart hem de dijital billboard’lar tanıtım afişleri ile dolduruldu.

Saat 14:30’da başlayan etkinliği izlemeye gelen genç-yaşlı Bursa’lı Star Wars hayranları salonu doldurdular. Her iki lejyonun da bugüne kadarki en geniş katılımı gerçekleştirdiği etkinlik, kısa bir sahne şovu ile başladı. Lejyonların kendilerini tanıtmasının ardından, Hayrettin Begeç’in moderatörlüğünde soru-cevap biçiminde bir akış ile söyleşi devam etti. B.ALT.A.’nın yaptığı Jedi ve Sith Felsefesi sunumlarının ardından Battlefront II ve Son Jedi fragmanları izlendi. Fragmanlar üzerine yapılan soru-cevabın ardından kapanışa ve sonrasında da fotoğraf çekimine geçildi.

17 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğe kostümleriyle katılanlar:

x Iain Maynard (General Kenobi)
x Birsen Gizem Özamrak (Prenses Leia)

Bursa’da bir ilki gerçekleştiren, bizleri muhteşem bir şekilde ağırlayan ve karşılayan Nilüfer Belediyesi’ne, Bursa Alt Kültür Ailesi’ne ve Bursa Halkı’na teşekkürlerimizi sunarız.

Etkinlikteki yardım ve katkılarından dolayı çok özel teşekkürlerimizle;
Hasan Türkoğlu, Emre Taştan, Hayrettin Begeç, Ayşegül Arslan, Emre Şenol, Neslihan Erdem, Armağan Gül