Haberler

17 Kasım 2011

26 Kasım’da KONTAKT’tayız!

Clipboard11Türkiye’deki alt kültür toplulukları’nın katılımı, CNBCE ve Nintendo’nun ana sponsorluğu ile 26 Kasım 2011 Cumartesi günü İTÜ Maslak Kampüsü’nde saat 11:00-21:00 saatleri arasında düzenlenecek olan KONTAKT adlı alt kültür etkinliğine biz de Asi Lejyonu – Anatolia Outpost olarak standımızla katılacağız. Üyelerimizi kostümleriyle görme ve Asi Lejyonu ile ilgili birebir bilgi alabilmek için sizleri de aramızda görmeyi isteriz.

Aşağıda etkinliğin basın duyurusunu bulabilirsiniz:

KONTAKT 2011, CNBC-e ve Nintendo’nun ana sponsorluğunda Türkiye Alt Kültür Topluluğu tarafından 26 Kasım 2011 Cumartesi günü, İTÜ Maslak Kampüsü’nde düzenlenecek olan bir kültür etkinliğidir.

Bu kültür etkinliğinde pek çok sürpriz hediye ve oyunlar ziyaretçileri bekliyor olacak. Sürprizlerden biri de CNBC-e standı olacak. Stantta çizgi romanlar / kitaplar ve ünlü diziler ile ilgili çeşitli sürprizler yer alacak.

Nintendo’nun sponsoru olduğu merakla beklenen KONTAKT Cosplay yarışmasının kadın ve erkek birincileri için büyük ödül Nintendo Wii!

Cosplay yapmayan katılımcılar üzülmesin ve alana giriş biletlerini iyi saklasınlar. CNBC-e, TİGLON ve Dreamers Figure’un sponsorluğunda günün sonunda yapacağımız çekilişte çok özel eşyalara sahip olabilecekler!

Etkinlik alanında 25 adet masaüstü FRP oyun yöneticisi katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatacak. KONTAKT’a özel hazırlanan LARP ile katılımcılar rol yapmanın değişik bir katmanında yer alacaklar. Warhammer 40K boyama masaları, oyun masaları ve engin bilgileriyle Warhammer 40K usta oyuncuları sizleri bekliyor.

Magic the Gathering’e gönül vermiş oyuncuları unutmak olmazdı, özel bir sürprizimiz var MtG severler için.

Bilgisayar oyunları severler size sesleniyoruz, Merlin’in Kazanı ve Oyungezer ekibinin yazarlarını etkinlik alanında görmek ister misiniz? Bizce istersiniz. Sizler için eğlenceli muhabbetleriyle onlar da bizimle birlikte olacaklar.

Eğlenceli tarzları ile TekJeton ekibi de etkinlik alanında sizlerle birlikte oyunları tek jetonla bitirmeye çalışıyor olacak.

Star Wars bir tutku diyenleri Yıldız Savaşları.com ekibi standında karşılıyor olacak.

Peki Board Game sever misiniz? Istanbul Board Game Enthusiasts ekibi sizlere çeşitli oyunlar oynatmak için KONTAKT’taki yerini çoktan aldı.

“Kış Yaklaşıyor” dediğimizde bizi ciddiye almamıştınız değil mi… Maslak soğuğu bıçak gibi yüzünüzü keserken Iron Throne, Game of Thrones severleri özel köşesinde bekliyor olacak… Fotoğraf mı? Elbette. Tahta kurulup en kuzeyli pozunuzu verebilirsiniz!

Tanıdık simalar, eğlenceli muhabbetler hepsi ve daha fazlası için sizleri 26 Kasım’da KONTAKT’a davet ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi için: www.kon-takt.com

Genel