Haberler

6 Haziran 2011

Rebel Legion Türkiye – Resmen Kuruldu!

Clipboard12Sevgili Star Wars hayranları,

Ülkemizde Star Wars adına gerçekleştirilen bir başarıyı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Star Wars film serisindeki iyi karakterleri baz alarak oluşturulan kostüm ve fan kulübü Rebel Legion’ın Türkiye’deki bölüğü “Anatolia Outpost ” adı altında resmi olarak kuruldu.

Asi Lejyonu, tıpkı ülkemizde son üç yıldır aktif olarak varolan 501. Lejyon gibi, Star Wars sevgisini ve heyecanını yaymakla birlikte çeşitli yardım ve destek etkinlikleri ile hayır işlemeyi amaç edinmiş bir kostüm kulübüdür. 501. Lejyon’un aksine, Asi Lejyonu’nda Star Wars filmlerinde (ve Genişletilmiş Evren’de) olan Jedi, Asi askeri, Asi pilotu, prensesler, kaçakçılar ve hatta Wookiee’ler gibi iyi karakterler bulunur ve bu kulübe dahil olmak için bu karakterlerden birinin profesyonel bir kostümüne sahip olma şartı aranır.

Yani eğer bir Jedi, veya belki bir Asi askeri kostümünüz varsa, siz de Lucasfilm tarafından tanınan bu uluslararası fan kulübe üye olabilir, Türk ve yabancı Star Wars hayranları ile tanışabilir, resmi ve gayriresmi etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kostümünüz yok ise üzülmeyin, uzman kadromuz bir kostüm oluşturmanız için bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşacaktır.

Daha detaylı bilgiyi, www.asilejyonu.com adresindeki websitemizden alabilir, bizlere ise info [at] asilejyonu [nokta] com adresinden ulaşabilirsiniz.

Çok yakında etkinliklerimizden sizleri haberdar etmeyi umuyor, Galaksi’deki düzen ve barışı korumak için sizleri de aramıza bekliyoruz.

Güç Sizinle Olsun!

Genel